Jumaat, 12 Ogos 2011

yeah !

wow !
i want that :(
hahahaha ,, must study mei :)
hmm impian aku adalah nak dpat straight A .
tak kisah lah dalam PMR or SPM . janji aku dpat A :)
aku dah exam hari tu . then totally ,, aku dapat katerg´╗┐ori B+

hahahhaa ,, okay lah tu . aku still in form 2 . try again lah mangkuk :)
booyah ! muahhahahaa !
hmm aku skang bukan nak study . asyik on9 je . lpas je buka puasa ,, aku pergi on9 .
mmang fail lah exam final ni nnti . silapsilap aku dapat klas 3 Damar .
OMG tak nak ! klas tu paling last . bullsyit yeah !
hahaha so apa lagi ,, study !!!!!!!!!

now aku tak nak cerita pasal balak ke kayu balak ke lori kayu balak ke ,, yang penting aku nak focus in exam :)
aku tak nak dah dengar rintihan kawankawan aku pasal lelaki .
rimas dengan lelaki . kalau couple skang pon bukan dapat 8A pon dalam PMR :P
hahaha yeah !

okay lah ,, nak out :)
byebye :)